Szórakozás

Autós üldözés közben kiadott egy 3 hónapos babát a kocsiból egy detroiti sofőr

Kétszer is megállt autós üldözés közben egy sofőr hétfőn Detroitban. Egyszer tankolnia kellett, egyszer pedig kiadott az autójából egy kisbabát. Végül mégis sikerült kereket oldania.

Elképesztő felvételek kerültek napvilágra egy hétfői, detroiti autósüldözésről. A rendőrök több autóval, és egy helikopterrel próbálták elkapni egy piros autó sofőrjét, de nem jártak sikerrel, annak ellenére, hogy a gyanúsított kétszer is megállt – írja a Law and Crime című amerikai bűnügyi hírportál.

Egy a helikopterről készített felvételen látszik, hogy az üldözött piros autó egyszer csak megáll az autópályán, egy fehér pólót viselő nő odaszalad a járműhöz, és kivesz valamit a hátsó ülésről, mirlőtt a szökevény tovább hajtana. Később kiderült, a titokzatos csomag egy három hónapos baba volt.

Egy helyi hírportálon megjelent kép tanúsága szerint, az autós később tankolni is megállt, majd fizetés nélkül távozott a benzinkútról.

Bár a rendőröknek egy útkereszteződésben sikerült sarokba szorítaniuk a piros autót, sofőr végül mégis el tudott menekülni. Az ügyben nem történt letartóztatás, a rendőrség pedig nem közölte, miért kezdték el üldözni az autót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik