Szórakozás

Naomi Campbell: Nem hiszem, hogy valaha is visszatérünk a régi kerékvágásba

Cind Crawforddal a koronavírusról tanácskoztak.

Naomi Campbell YouTube csatornáján beszélgetett szupermodell barátnőjével, Cindy Crawforddal, hogy megtárgyalják, ki mit gondol a karanténról és a koronavírusról. Campbell azt fejtegette, hogy szerinte minden másképp lesz, mikor véget ér a koronavírus, de ő azért szereti a házi karantént.

Nem hiszem, hogy valaha is visszatérünk a régi kerékvágásba, higiénia szempontjából legalábbis biztosan nem. Amikor elkezdődött a járvány, úgy voltam vele, hogy egy kicsit szüneteltetni kell minden tevékenységet, azt éreztem, hogy az anyatermészetnek egy kis pihenésre van szüksége.

mondta Campbell, majd így folytatta:

Nem tetszik, amin az emberekkel történik, a halálok, a barátok, akiket elvesztettem vagy azok a személyek, akiket a barátaim vesztettek el… ez rettenetes. De látni lehet a különbséget a levegőben. Nem vetted észre, hogy más a levegő Los Angelesben?

Crawford  közben elmondta, hogy férjével, Randy Gerberrel és két gyerekével, Kaiával és Presley-vel tölti a karantént a malibui otthonában, és hogy egy ideje nem hagyta el a házat. Az egyik nagy problémája, hogy mivel nem tudni, mikor ér véget a járvány, képtelenség előre terveznie bármit is. Ami a beszélgetés közben számunkra kiderült, hogy mindkét szupermodellnek az otthona tele van saját magukat ábrázoló fotókkal.

Kimelt kép: YouTube/ Naomi Campbell

Ajánlott videó

Olvasói sztorik