Szórakozás

Jennifer Lopez nincs túl jó barátságban a matekkal, ha gyerekei házijáról van szó

Az esetek felében az interneten kell rákeresnie egy-egy szóra, hogy megértse a feladatot.

Jennifer Lopez Ellen DeGeneres háziműsorában beszélt arról, hogyan telnek a mindennapjai a házi karanténban. Kiderült, ha tanulásról van szó, Lopez ugyanannyira értetlenül áll néhány feladat elé, mint gyerekei. Mivel nem járnak iskolába, segít nekik a tanulásban, bár sokszor neki sem megy túl fényesen egy-egy matekpélda megoldása.

Őszintén, szerintem mindannyian úgy vagyunk vele, hogy: Mi ez? Nem vagyok tanár. Ja, és láttad azt a matekot, amit manapság a gyerekeknek tanítanak? Egy teljesen új matek, őrület! A tanulás fele úgy megy el, hogy megnézem, hogy melyik szó mit jelent. Mit is jelent ez? Biztos, hogy ez egy élmény marad.

Az interjúból az is kiderült, hogy esküvője Alex Rodriguezzel, amit idáig titokban szerveztek, a koronavírus miatt egyelőre pihenőpályára került. Lopez Ellen DeGeneres háziműsorában mondta el, hogy jelenleg nem tudják, mi lesz az esküvővel, ami nemsokára lenne esedékes. DeGeneres kérdésére, hogy befolyásolja-e a vírus a ceremóniát, Lopez ezt felelte:

Igen, egy kicsit befolyásolja. Majd meglátjuk, mi lesz. Őszintén, fogalmam sincsen, hogy mi fog történni a dátumig. Most épp kivárjuk, hogy mi lesz, ahogy az egész világ is. Pár hónap múlva meglátjuk majd, hogy alakulnak a dolgok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik