Szórakozás koronavírus

Balázs Andi tonnaszámra gyártja otthon a szájmaszkokat egy idősek otthonának

A színésznő felvette a harcot a koronavírus-járvány ellen.

Balázs Andi színésznő az Instagramon számolt be arról, hogy varrótudását épp hogyan kamatoztatja jelenleg. Mint kiderült, szájmaszkokat kezdett varrni otthon, amiből száz már el is készült.

Kedves Mindahányan! Legújabb projektemet láthatjátok.🤗 Napok óta berreg a varrógép, zúg a mosógép, szisszen a vasaló. Böngésztem a neten, olvastam szakemberek tanácsait, végig néztem egy csomó oktató videót és belevágtam. Kamatoztatva eredeti szakmáim egyikét, arcmaszkokat kezdtem varrni. Azt éreztem, hogy valami olyat kell tennem ami most nagyon hasznos és leköti a figyelmemet. Legnagyobb örömömre már van is az első 100 db-nak gazdája.🙏🙂 Együtt erősebbek vagyunk! Tartsunk össze! Szeretettel ölelek mindenkit: Balázs Andi színésznő aki éppen varrónőt játszik.❤️ #egyutterosebben #kitartas #haszeretetvanmindenvan FONTOS: Természetesen nem célom a nyerészkedés. Ingyen adom a portékámat!🙂

– írta, majd egy videóban meg is mutatta, hogyan gyártja le a szájmaszkokat. A Borsnak elárulta, egy idősek otthonának ajánlja fel a legyártott védőmaszkokat.

Láttam az intézmény felhívását, felvettem velük a kapcsolatot, és mondtam, hogy minden tudásomat bevetve a lehető legprofibb maszkokat szabom meg nekik, amihez rengeteg oktató­videót néztem, és egy egész napot csak a tökéletesen megbízható prototípus gyártására szántam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Balázs Andi (@balazsandi) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2020, időpont: 5:11 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/balazsandi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik