Szórakozás

Szentesi Éva: Még mindig nem dolgoztam fel azt, ami hét éve velem történt

Február 23-án elindult a Mondd el Tatár Csillának! második évada, Kiss Ramóna, Pásztor Erzsi, Rubint Réka, Gáspár Bea és Fodor Zsóka után ezen a héten Szentesi Éva lesz az adás vendége.

Beteg lett az anyukám, ő is rákos. Annak az embernek, aki végig kísért engem az utamon. Az elmúlt egy év azzal telt, hogy őt hordtam kezelésre

– mondta Szentesi, akinek vissza kellett menni ugyanazokra a helyszínekre, ahol ő is beteg volt. Ez az egy év hozta ki azt belőle, hogy ő igazából nincs túl azon, hogy vele mi történt és édesanyjával milyen kapcsolata volt.

Egész egyszerűen nem találtam a választ arra, hogy ezt miért én kapom, illetve miért anyu, akinek a legtöbb segítséget köszönhetem. Rájöttem, most kell segítséget kérnem, most kell leülni azzal, hogy mi történt azzal, hogy én hét évvel ezelőtt rákos lettem

– mondta, majd hozzátette: az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy különböző kampányokban vett részt, most pedig ott áll és az édesanyjának nem tud segíteni.

A vonatkozó részlet az alábbi videón megtekinthető, a teljes adás ugyanúgy vasárnap este, de most rendhagyóan 22:20-kor látható az ATV-n.

 

Kiemelt kép: Sugár Kinga

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik