Szórakozás koronavírus

Arnold Schwarzenegger egymillió dollárt ajánlott fel

Az amerikai egészségügyet elég nagy léptékben támogatják.

Hazánkban is összejött már néhány elég sikeres adománygyűjtő akció bizonyos esetekben, de az Egyesült Államokban azért két szempillantásnál nem kell sokkal több idő elérni a kitűzött összegeket, főleg, ha egy-egy híresség is beszáll az adományozásba.

Most Arnold Schwarzenegger osztotta meg közösségi oldalán, hogy közel 325 millió forintnyi összeget ajánlott fel az egészségügyi dolgozókat támogató alapítványnak, hogy így vegye ki a részét a koronavírus elleni küzdelemből.

Soha nem hittem abban, hogy a kanapén ülve, arról panaszkodva milyen rossz a helyzet bármit megold, azt gondolom, hogy mindenkinek bele kell adnia a saját részét, hogy a dolgok jóra forduljanak. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megvédjük az igazi hősöket a frontvonalon, a kórházainkban és büszke vagyok, hogy a részese lehetek. Egymillió dollárt adományoztam és remélem, hogy aki megteheti az szintén támogatja ezeket a hősöket

– írta Schwarzenegger.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2020, időpont: 10:04 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@schwarzenegger

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik