Szórakozás koronavírus

Egy komment se volt még ennyire igaz a járvány alatt tanácsokat osztogató celebekről és influenszerekről

Szegény Gwyneth Paltrow nem is tudja, hogy ő indította el a lavinát.

Egy egészen érdekes kommentbe futottunk bele a PageSix portál Twitter-oldalán, miután megosztottak egy cikket Gwyneth Paltrow-ról, aki arról beszélt, hogy a koronavírus fantasztikus lehetőség most több dologra, mint például a nyelvtanulásra, írásra – elvégre a karanténban unatkoznak az emberek, fontos, hogy hasznosan töltsék az időt.

Ez egyébként a celeb- és influenszervilágra egyformán igaz, hasonló féligazságokkal találkozhatunk, ha az ő közösségi oldalaikat böngésszük. Esélyes, hogy ti is belefutottatok már a »fontos most az énidő« típusú mondatokba.

Csakhogy egy komment nagyon szépen rávilágított, mi ezzel a baj. Az írópáros Heather Cocks és Jessica Morgan egy tweetben válaszoltak a Paltrow-val kapcsolatos cikkre:

És mi van azokkal, akik otthonról dolgoznak? Mi van Paltrow alkalmazottaival, akik dolgoznak? Esetleg fizeti majd őket, amíg leállnak a melóval, hogy könyvet írjanak vagy nyelveket tanuljanak? Be lehetne már fejezni ezt, hogy lássuk meg a fantasztikus lehetőséget a jelenlegi helyzetben dolgot, mert legtöbben csak a csekkjeinket akarjuk befizetni…

– írták.

Kiemelt kép: Morgan Lieberman/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik