Szórakozás koronavírus

Majka: Azzal általában nem lenne baj, hogy némelyik ember hülye, mint a segg…

Nem érti, hogy az emberek miért nem veszik komolyan a járvány helyzetet.

A rapper közösségi oldalán fakadt ki, amiért sokan annak ellenére sem tartják be a koronavírus lassítását szolgáló óvintézkedéseket, hogy a csapból is ez folyik.

Majka és Dundika kilenc év után összeházasodnak
Júniusban tartják meg a lagzit.

Azzal általában nem lenne baj, hogy némelyik ember hülye, mint a segg… Azzal sem, hogy van egy csomó olyan fiatal, aki lazán gondolkodik, mert még éretlen. Esetleg egy bármilyen korú, akinek se kutyája, se macskája, és nincs kit féltenie.(magát meg nem szereti) De azt nehezen hiszem el, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni mi történik a világban, pedig a két szemükkel láthatják az interneten. Hülyének lehet lenni… De nem most!!

– kezdte Majka, aki megmutatta min borult ki annyira.

Ezen a képen a velencei tó látható tegnapelőtt. Van rajta egy csomó jól szituált, normálisan felöltözött ember, akikről azt hinnéd megértik, hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle, de nem bazdmeg!!!!… nem értik.. Bár lehet nem is kéne ilyen hasonlatokat mondanom, mert elkezdik a képen keresni a mozdonyt. Csatolok egy másik képet is .. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tó parton a családdal. !!!!!!!!!MARADJOTTHON !!!!!!!!!!!!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2020, időpont: 3:15 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik