Szórakozás

Simon Rexnek milliókat ajánlottak, hogy hazudjon Meghan Markle-ről

A színész azt állítja, egy brit bulvárlap kereste meg őt.

Meghan Markle és Harry herceg januárban döntöttek úgy, hogy ptthagyják a brit királyi családot és a továbbiakban tőlük függetlenül élik  saját életüket Kanadában. Döntésükben közrejátszott az is, ahogy a párral bántak a brit bulvárlapot. Utóbbiak közül az egyik pedig állítólag még fizetni is képes lett volna azért, hogy Markle-ről valami izgalmasat írjanak. Simon Rex legalábbis azt állítja, hogy 70 ezer dollárt, vagyis több mint húszmillió forintot ajánlottak neki azért, hogy hazudjon Markle-lel kapcsolatban.

A Cosmopolitan azt írja, az erősen Zs-kategóriás színészt azután keresték meg, hogy kiderült, a színész és Markle egyszer randiztak.

Amikor ez kiderült, pár brit bulvárlap sok pénzt ajánlott azért, hogy hazudjak arról, mi történt köztünk. Én pedig nemet mondtam egy halom pénzre

– mondta Rex, aki hozzátette, hogy egyébként soha semmi nem történt köztük Markle-lel, még randinak is nehezen lehetett volna nevezni a találkozójukat.

Rex egyébként évekig volt Paris Hilton pasija, Dirt Nasty néven rappel is, és szerepelt a Horrorra akadva-filmekben, illetve a Jack és Jill című sorozatban.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for NEON

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik