Szórakozás koronavírus

Hős lett abból a férfiból Amerikában, aki ingyen osztogatja az út mellett a WC-papírt

Pár hónapja nem gondoltuk volna, hogy ilyen hősökre lesz szüksége a világnak.

Az Egyesült Államokat és a világ más részeit a koronavírus soha nem látott pelenka -és WC-papírhiányba taszította. Az emberek ugyan elmehetnek boltba, mivel azok nyitva vannak, de venni mégsem tudnak WC-papírt, mivel az a hetekkel ezelőtti roham folyamán mind elfogyott.

Akárhogy is, Johnny Blue most Amerika egyik legközkedveltebb embere, pedig nem csinál mást, csak WC-papírt ad annak, akinek szüksége van rá.

Blue Kaliforniában, Encinitas városában állította fel a kis állomását, ahol ingyen WC-papírt osztogat mindenkinek. A férfi elmondta, hogy a legtöbben pozitívan reagálnak az ötletére.

Volt egy motoros, aki megállt és vitt volna pár gurigát, de előtte megkérdezte, hogy akkor most fizetnie kell érte? Mondtam neki, hogy nem, vigyed csak nyugodtan.

emlékszik vissza.

Blue egyébként korábban maga is feltankolt WC-papírból, de mikor egy ismerőse családján látta, hogy mennyire szenvednek, mert tudnak pelenkát és hasonló eszközöket, többek között WC-papírt sem venni, akkor úgy döntött, hogy elosztogatja a saját készletét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik