Szórakozás koronavírus

Hódit a karantini nevű koktél, de nem mindenki ajánlja

Pedig jó ötletnek tűnt.

A koronavírus miatt, ahogy azt a hivatalos szervek is tanácsolják, próbálnak minél többen otthon maradni. Az önkéntes karantén ugyanakkor a kikapcsolódást, vagy legalábbis társasági módját is korlátozza. Ráadásul persze a vitaminbevitelt is valahogy pótolni kell, az ember nem járkálhat le annyiszor a boltba.

Ezt a kettőt hozta össze Marilyn Starkloff, amit kis is rakott a Twitter-oldalára. Elkészítette ugyanis a karantini nevű koktélt. A recept, ahogy a nevet adó martininél is, egyrészt gin, de itt a másik hozzávaló, a vermut kimarad, helyette Starkloff egy C-vitaminos pezsgőital-port rakott bele.

A bejegyzést elég sokan kedvelték, újraosztották, de aztán a hozzászólók között megjelent a pezsgőport gyártó Emergen-C azzal, hogy nem ajánlják, hogy bármelyik terméküket alkohollal fogyasszák el.

Majd feltűnt a gin gyártója is, a Ryan Reynolds tulajdonolta Aviation Gin, akik ezzel szemben azt írták

Bocs @emergenc, de mi is nagy rajongói vagyunk ennek.

Igaz, ezt később már kiegészítették azzal, hogy senkinek sem ajánlják karantini vagy bármilyen egyéb alkohol fogyasztását, ha betegek. Ugyanakkor azt javasolják, hogy az emberek plusz C-vitamint szedjenek be, hogy feljavítsák az immunrendszerüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik