Szórakozás koronavírus

Détár Enikő: Csak idő kérdése és teljesen legatyásodom

Betegápolást és takarítást is vállalna, miután elvágták a bevételi forrásait.

A koronavírus terjedése miatt, a színésznőnek már csak egyetlen kisebb munkája maradt, amivel némi bevételhez jut, ezért elkezdett azon gondolkodni, hogy miből tudná fenntartani magát.

Vállalkozóként dolgozom, így én kizárólag a fellépéseim után ka­pok pénzt, nincs fix jövedelmem, havi apanázsom. Most minden bevételemtől elestem, a színházi szere­peimtől, a Dívás fellépéseimtől, egyedül egy kisebb szinkronmunkám maradt, de ha a stúdióban is lehúzzák a rolót, akkor csak idő kérdése, és teljesen legatyásodom

– kezdte a Borsnak Détár Enikő.

Takarítást, autómosást, fűnyírást, betegápolást simán végeznék. Utóbbit volt alkalmam az édesanyám mellett megtanulni, úgyhogy nem okozna gondot a pelenkázás, a fürdetés. Képesítés nélkül is helyt tudnék állni. Nem ez lenne az első, hogy civil munkát vállalok. Anno, amikor kezdő színészként a kajára sem volt elég a gázsim, akkor butikokba szállítottam a ruhákat.

Détár bajban lesz, ha nem javul a járvány helyzet néhány hónap múlva sem

Óriási szerencsém van, hogy most ebben a bizonytalan helyzetben van mihez nyúlnom, talán két-három hónapig kitart a félretett pénzem, de azután fogalmam sincs, hogy miből fogok élni. A túlélésre játszom.

Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik