Szórakozás koronavírus

Rubint Rella megtarthatná, de mégis lemondta az óráit

Nem megy be a munkahelyére.

A kormányrendelet zárt térben csak a 100 főnél nagyobb létszámú eseményeket tiltja, így az edzőtermi órák jellemzően engedélyezettek, Rubint Rella mégis úgy döntött, hogy egy időre lemond a munkáról.

Már több napja őrlődöm egy döntésen, gondolkozom egy poszton, ami végül megszületett. Múlt héten szerdán tartottam meg az utolsó edzésemet, majd rá egy napra jelentették be, hogy a 100 főnél nagyobb sportrendezvényeket betiltják. Az edzőtermek ugyan nyitva vannak még és nekem ez a munkahelyem, (bár max 25-30 fő fér be a terembe) ennek ellenére az egészségetek megőrzése érdekében az óráim egy időre elmaradnak. Felelősséggel tartozom értetek. Ez a vírus kiszámíthatatlan. Kiszámíthatatlan, hogy ki kapja el, kit dönt le, ki lesz csupán hordozó

– kezdte Instagram bejegyzésében Rubint Rella.

Nagyon sokan megosztották, leadta a Tv és csomó cikk született hogyan tudtok védekezni ellene. Kérlek titeket hogy ezeket tartsátok be, maradjatok otthon és vigyázzatok egymásra! Megígérem hogy nem hagylak titeket mozgás nélkül! Az elkövetkezendő hetekben jönnek az otthoni, eszköz nélküli edzéstervek!

Koronavírus: Rubint Réka lemondta az összes táborát és edzését
Ezt súgja a megérzése, meg a kormányrendelet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2020, időpont: 4:03 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@rellarubint

Ajánlott videó

Olvasói sztorik