Szórakozás koronavírus

Kulcsár Edina: Sajnos nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba

Elég sok savazást kapott, amiért 8 hónapos terhesen nem marad otthon.

Kulcsár Edina pénteken még arról posztolt, hogy a plázákban mi a helyzet a koronavírus miatt hozott intézkedések hatására, ami miatt rengeteg támadást kapott. A hajfonó üzletei miatt azonban rendszeresen látogatja ezeket a helyeket.

Pont a napokban írtam, hogy egy kicsit nehezebb időszakot élek át céges területen, ugyanis aki eddig intézte a vállalkozáson belüli feladatokat, már nincs a cégnél (a körülményeket megtartom magamnak), így az egész vállalatirányítást »megnyertem« 8 hónapos várandósan. TEHÁT: Sajnos nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba. Szóval, csak hogy tisztázzuk, nem azért megyek ide-oda, mert otthon unatkoznék és lételemem, hogy állandóan dolgozzak, hanem mert a szükség nagy Úr! És igen, az egészség az első, de vannak bizonyos kötelességeim, amiknek maximálisan meg kell felelnem, mind anyukaként, feleségként és munkaadóként egyaránt

– írta posztjában Kulcsár Edina, aki aggódik közelgő szülése miatt.

Én is tartok a vírustól. Nem is kifejezetten magam miatt, hanem a családom miatt! Medikének szerencsére elég sok nagyszülője van. Anyuka vagyok, ráadásul várandós is és heteken belül életet kell adnom a kislányunknak. Próbálok pozitív maradni, de elég lehangoló a jelenlegi helyzet. Életem egyik legszebb napjának kellene, hogy legyen a második gyermekünk születése, de szerintem teljesen más lesz ez a mostani öröm, mint Medoxnál. Nehéz lesz elvonatkoztatni attól ami a világban zajlik.

Kiemelt kép: Instagram/@edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik