Szórakozás

A gyerekvállalás miatt ment tönkre Dér Heni egyik előző kapcsolata

Kényes témáról esett szó a műsorban.

A Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában a gyerekvállalásról esett szó, a műsor egyik meghívott vendége, Dér Heni énekesnő saját élményeiről is beszélt. Mint kiderült, egyik előző kapcsolatában csak ő szeretett volna gyereket, a párja pedig hosszú ideig hitegette azzal, hogy természetesen neki is fontos dolog mindez.

Nekem ezzel kapcsolatban volt egy komoly kapcsolatom, ami zátonyra is futott. Látszólag megbeszéltük ezt, éreztem pillanatokat, de mindig bezárult. Ott maradt nekem a remény, hogy »persze, hogy lehet gyerek, hát hogyne«. És ez egyre erősítette bennem, hogy ő nem akar. Amivel nincs baj. Nyilván emberileg szeretett engem, de annyira mégsem, hogy mondjuk gyermeket vállaljon. És így jó hosszúra el lett ez húzva.

Mint mondta, elhitette vele a párja, hogy lesz közös gyerekük.

Utána el lett mondva, hogy »ha lesz gyerek, akkor majd te otthon leszel ám«, és ilyen erőszakosan lett belémnyomva ez, hogy elbizonytalanodjak. Még egy pressziót is nyom rám, hogy én majd magamtól jöjjek rá, hogy nekem tényleg nem kell, mert ennek így van rendje, módja. Aztán rájöttem, hogy ez hülyeség.

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik