Szórakozás

Meghan Markle népszerűsége zuhanórepülésbe kezdett, mióta kilépett a királyi családból

Kate Middleton ezzel szemben újra nyeregbe került.

A Kate Middleton és Meghan Markle között évek óta zajló stílusháborúban egyre inkább körvanalódik, hogy Middleton áll nyerésre, ugyanis úgy tűnik, kettőjük közül most már ő a befolyásosabb királyi családtag.

Amikor Markle 2017-ben csatlakozott az angol királyi családba, elindult az úgynevezett Meghan-effektus, ami annyit jelent, hogy bármilyen ruhadarab, amiben az utóbbi években megjelent, percek alatt elfogyott a boltokban, mindegy mennyibe került vagy hogy nézett ki.

Mióta Harry herceggel közösen bejelentették, hogy lemondanak rangjukról és függetlenedni szeretnének a királyi családtól, veszélybe került a pozíciója, mert már koránt sem kapkodnak el őrülten mindent, amit Markle megérint.

Ez jó lehetőség volt Middletonnak, hogy feltornázza magát a versenyben, ő pedig habozás nélkül meglovagolta ezt a hullámot. Amikor mindketten Massimo Dutti márkájú kabátban jelentek meg, a Daily Mail szerint Middletonra nyolcszor annyian kerestek rá az interneten.

Kate Middleton Massimo Dutti kabátban, fotó: Chris Jackson/ Getty Images

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2020, időpont: 12:00 (PST időzóna szerint)

Úgy tűnik, Markle rajongói nincsenek felvillanyozva amiatt sem, hogy az egykori hercegné és családja Kanadába költözik. A bejelentésük óta jóval kevesebb eladást produkált a ruháival, mint azelőtt. Intsünk búcsút a Meghan-effektusnak, ezentúl minden jel arra mutat, hogy ismét Kate Middleton fogja diktálni a divatot a királyi családban.

Kiemelt kép: Tim Clayton/Corbis /Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik