Szórakozás

Vasredőnnyel szexelt a thai motoros

Egy reggelit készítő anyával ijesztettek egymásra.

Különös bűncselekmény miatt indult nyomozás a thaföldi Csonburiban.

Március 4-én a kora reggeli órákban motoros leparkolt egy üzlethelyiség előtt, és szexuális aktust kezdeményezett egy még bezárt bolt vasredőnyével. A románcnak az vetett véget, hogy az épületből kinézett egy nő, mire a motoros visszaszállt a járműre és elrobogott.

A Daily Mail cikke szerint a 40 éves Sineha Panjatha épp reggelit készített a családnak, amikor hallotta, hogy egy motor köröz a házuk körül, így előrement, hogy megnézze, mi történik. Épp rá akart kérdezni, de az első, amit meglátott, a férfi pénisze volt.

A motoros ott állt bukósisakban és épp hevesen szeretkezett a redőnyükön található nyílással. A nő az ijedtségtől felsikoltott, erre a férfi elszelelt.

A biztonsági kamera rögzítette a furcsa pillanatokat, a rendőrség a felvétel alapján próbálja kideríteni az elkövető kilétét. A motoros egyébként lehúzott cipzárral, kilógó pénisszel motorozgatott, mielőtt megállt különleges partnerénél.

Nem akarunk tippeket adni a zsaruknak, de három évvel ezelőtt ugyanebben a tartományban egy férfi hosszasan ólálkodott egy 50 köbcentis Honda körül, majd váratlanul szexelni kezdett a járművel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik