Szórakozás

Tíz perccel a jogsi megszerzése után folyóba zuhant autójával egy hídról egy kínai sofőr

Megijedt a szűk hídon vele szembe jövő gyalogosoktól, és félrerántotta a kormányt. Az eset térfigyelő kamera rögzítette.

Nem sokáig élvezhette az autóvezetést egy fiatal kínai férfi, aki alig tíz perccel a jogosítványa megszerzése után egy folyóba hajtott új autójával, amikor át akart menni egy kis hídon. A helyi sajtóban csak Zhang vezetéknéven említett férfi balesetről egy térfigyelő kamera készített felvételt.

A videón látni, ahogy a fehér autó felhajt a szűk, védőkorlátokkal el nem látott hídra, ahol pár gyalogos jön vele szembe. A nem éppen száguldó autós pedig ahelyett, hogy kényelmesen lefékezett volna, váratlanul balra rántotta a kormányt, és egyenes belehajtott a folyóba.

A férfinak szerencsére sikerült kimásznia az autóból, és járókelők a partra segítették, míg autóját egy daruval tudták kiemelni a folyóból.

Az eset február 21-én történt a Guizhou tartományban található Zunyi városában. Zhang a helyi sajtónak elmondta, hogy a mobiljára pillantott rá, hogy megnézzen egy üzenetet, amikor felhajtott a hídra, és felnézett, megijedt az előtte lévő gyalogosok látványától, és reflexből balra rántotta a kormányt. A vállát kificamító férfi hozzátette:

Szerencsére az autó még lebegett egy darabig. A vezető oldali ajtót nem tudtam kinyitni, ezért az másik oldalon lévő ajtót kellett kirúgnom. Másként nem tudtam volna kijutni.

Különösen ironikus, hogy az üzenetben, amit el akart olvasni, gratuláltak neki, hogy sikeresen megszerezte a jogosítványát – írta az esetről szóló hírében a LADBible.

A férfi legalább elmondhatja magáról, hogy sikerült letennie a vezetői vizsgát, és nem járt úgy, mint az a kínai nő, aki azzal kezdte a vizsgát, hogy teljes gázzal áttörte az iskola falát.

Teli gázzal hajtott át a falon autóvezetői vizsgáján egy kínai nő - fotók
Hiába ment át az írásbeli teszten, az autóba ülve már nem igazán tudta, melyik a fékpedál.

Kiemelt kép: LiveLeak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik