Szórakozás

Nem vagy elég hatékony a Tinderen? Az új szolgáltatás azt ígéri, segít

Csak fizess!

Kedden kezdte el reklámozni a Tinder az alkalmazáson belül az új „portaszolgálatát” (Tinder Concierge), amivel azt ígérik, szakértőik segítenek feljavítani a profilunkat ahhoz, hogy kelendőbbek legyünk.

A Forbes által leképernyőfotózott reklám szerint ez 20 dollárba kerül, egy neve elhallgatását kérő kollégánknak ugyanakkor 50 dollárért árulja a randiapp az új lehetőséget.

Fotó: Tinder/munkatatársunktól

Nem ez az első fizetős szolgáltatás az alapvetően ingyenes alkalmazásban. Létezik a Tinder Plus, amelynél reklámok és limit nélkül válogathatunk a felhasználók közül, ráadásul a világ minden tájáról. A másik A Tinder Gold, ami egy válogatást is készít olyanokkal, akik a Tinder szerint különösen illenének hozzánk, és azokat is láthatjuk, akik jobbra húztak minket, vagyis akiknek bejövünk.

A Tinder Concierge egyelőre nem elérhető Magyarországról, mint a képen is látni, csak a várólistára lehet feliratkozni még.

Hogy pontosan mennyit kell ezekért fizetni, és hogy például kollégánknak miért kerül jóval többe az új szolgáltatás, az egy úgynevezett dinamikus árképzés alapján dől el. Ebbe olyan faktorok számítanak bele egyebek mellett, mint az életkor, vagy hogy honnan használnánk.

A Tinernek mintegy hatmillió fizetős felhasználója van, az app mögött álló cégnek ebből 1 milliárd eurós (több mint 330 milliárd forintos) forgalma volt tavaly.

Kiemelt kép: AFP/Riccardo Milani / Hans Lucas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik