Szórakozás

Nyári Dia kisfia a vécébe merítette a poharát, majd ivott is belőle

Mindez egy kómás szilveszter reggelen történt.

Nyári Dia volt a Nyugi! Köztünk marad… új adásának egyik vendége, amiben előkerült egy jó kis kérdés: miből ivott a színésznő gyereke szilveszterkor? A válaszoknál a pezsgős pohár és a vödör mellett ott volt a vécé lehetőség is, és hogy, hogy nem, ez volt a telitalálat. El is mesélte, miként esett ez meg.

A keresztlányomékkal töltöttük a szilvesztert. És reggel a gyerekek a babakonyhában főztek nekünk és koccintottak, majd hozta nekem oda a Zétény a kávét, és láttam, hogy van ilyen kis habos víz a csészében. És én így ültem még szilveszter után, és ránézek az apjára: »A Zéténynek honnan van víz a csészéjében?«, apja így megrántja a vállát, gondoltuk, valahonnan szerzett. És akkor beleharapok a zsemlébe, kitágult a pupillám, ránézek, mondom: »Tudod mit ér fel egyedül a gyereked?«, és aztán kifutottunk, láttuk, tárva-nyitva a vécéajtó, és az én kisfiam így meríti, mutatja, csin-csin, és ők egyébként ittak is belőle

– mesélte, majd Szulák Andrea megjegyezte, akkor kell aggódni, ha kutyakaját eszik a gyerek két kézzel. Nyári rögtön válaszolt:

Megvolt.

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik