Szórakozás

Hereszőrnyíróval keres vagyonokat egy brit kamasz

Tyler Ball már egészen fiatalon tudta, hogy üzletelni akar és pénzt keresni, de a szülei azt szerették volna, hogy egyetemre járjon. Az apja azt mondta neki, abbahagyhatja a tanulást, ha megkeres, és a bankszámláján félretesz 100 ezer fontot (kb. 38 millió forintot). Tyler minderre kihívásként tekintett.

A 17 éves Tyler először iPhone-okohoz való fülhallgatókkal és töltőkkel kereskedett a kínai webáruházon, az Alibabán keresztül. Nem keresett túl sokat, ezért átnyergelt napszemüvegekre, amit nagyon élvezett, bevételei azonban még mindig nem voltak – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Az isteni szikra akkor jelent meg a fejében, amikor meglátta, hogy az öccse egy hatalmas ollóval menetel a fürdőszoba felé.

Tyler megtudta, hogy a testvére az intim szőrzetét szeretné megnyírni, és a konyhai ollón kívül semmi mást nem talált, ami megfelelne a célnak. Tyler könyörgött neki, hogy inkább ne csinálja, mert egy rossz mozdulat, és mehetnek a balesetire. A fiú rákeresett az interneten, hogy milyen eszközök állnak a férfiak rendelkezésére, ha a nemi szerveik környékét szeretnék szőrteleníteni, és rájött, hogy a világon semmi. Talált viszont egy felmérést, ami arra az eredményre jutott, hogy a brit férfiak 65 százaléka nyírja valamilyen módon fanszőrzetét. Tylerben abban a pillanatban tudatosult, hogy egy óriási, még kiaknázatlan piacra bukkant.

Tyler az apja egyik barátja, a 40 éves Matt Edge segítségével vágott bele az üzletbe.

A fiú ez első hónapban több mint az ötszörösét kereste meg annak a pénznek, amit az apja célként kitűzött elé.

A Balls nevű vállalkozás azóta a világ 150 országába szállít intimnyírókat. Tyler apja nagyon büszke a fiára, aki ma már jóval több pénzt keres, mint ő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik