Szórakozás

Halsey szerint félnek tőle a női popsztárok

Leginkább azért, mert nem rejti véka alá a véleményét fontos dolgokról.

Halsey interjút adott a Guardiannek, ahol szóba kerültek kollégái is. Elmondta, hogy kívülállónak érzi magát a női popsztárok között, úgy érzi, félnek tőle a többiek.

Senki nem akar a barátom lenni. Félnek, hogy ki fogok akadni valamin. És azt gondolják, hogy egy drámakirálynő vagyok, és őket is annak bélyegzik, ha velem közösködnek.

Ugyanakkor ezt elengedte már egy ideje. Régen próbálkozott ugyan, de mivel nem járt sikerrel, feladta.

Nyitott vagyok a kortársaim irányában, de nem tudom, hogy ők valaha ugyanúgy nyitottak voltak-e felém. Szóval nem igazán pazarlom már erre az energiámat.

Szerinte leginkább azért alakult ki róla az a kép, hogy problémás figura, akivel mindig csak a baj van, mert felszólal rendszeresen számára fontos ügyekben, ugyanakkor szerinte emiatt előfordul, hogy kisebb figyelem hárul a zenéjére. Ugyanakkor ezek olyan folyamatok szerinte, amiket nem feltétlenül ő irányít.

Nehéz rájönni, hogy mikor veszi el a figyelmet a művészetemről az aktivista tevékenységem. Néha amikor a középpontba kerülsz a mondanivalóddal, elkezded elveszíteni az önrendelkezésed. Az emberek nem akarnak meghallgatni.

Kiemelt kép: Allen Berezovsky/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik