Szórakozás

Zimány Linda: 75-80 százalékban az ügyvédi irodában dolgozom

Azt mondja, már csak időszakosan modellkedik.

Zimány Linda Instagram-sztorijában bukkantunk rá arra az interjúra, ami a jogaszcafe.hu oldalán jelent meg nemrég. Zimány többek között arról is beszélt, hogy valahogy összekapcsolná a jogi pályát és a műsorvezetést, erre a tévé alkalmas lenne.

Szívesen részt vennék egy olyan műsorban műsorvezetőként vagy akár már az »ötletelési« szakaszban is, ahol az emberek jogi problémáira próbálunk megoldást találni közérthető formában

– mondta, majd kitért arra is, hogy aláírja, az Instagramja alapján joggal tűnhet úgy, csak a modellkedés hangsúlyos a hétköznapjaiban.

A közösségi médiában úgy tűnhet, hogy a modellkedés hangsúlyosabb az életemben, pedig 75-80%-ban az ügyvédi irodában dolgozom. A műsorvezetés az, ami állandó elfoglaltságot jelent számomra, modell munkát már csak időszakosan vállalok el.

Mint mondja, komolyan veszik a jogi pályán: „Szerencsére eddig nem volt semmilyen negatív tapasztalatom, az ügyfeleknek sokszor imponál, hogy egy ismert személy is eljár az ügyük képviseletekor” – mesélte, hozzátéve, azért a nevét továbbra is „a modellkedéssel és a műsorvezetéssel kapcsolják össze” az emberek.

Kiemelt kép: Instagram.com/jogaszcafe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik