Szórakozás

A legnagyobb hajós találkozóhely (x)

Jövő héten nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb hajókiállítása a Hungexpo-n!

A Budapest Boat Show február 27. és március 1. között a 29. alkalommal várja a hajózás szerelmeseit. A kiállítás iránt az elmúlt években folyamatosan növekedett az érdeklődés a kiállítók és látogatók részéről egyaránt. Ennek köszönhető, hogy az érdeklődőket minden korábbinál több, összesen 130 hajó várja majd a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási központ két pavilonjában. A látogatók összesen 36 márkát ismerhetnek meg, melyeket 80 kiállító mutat be.

A Budapest Boat Show persze nem csak a hajókról szól, hanem mindenről, ami a vízen történik, hiszen a vitorlás, motoros és elektromos hajók mellett komoly szerepet kapnak a vízi sportok és azok kiegészítői, felszerelései is, de megtalálhatók hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatások, mint a kikötők, charterek, vagy akár a ruházatok.

A látogatók idén a Velencei-tavat, mint díszvendéget ismerhetik meg részletesebben, de négy napon keresztül folyamatosan zajlanak majd a programok mind a kiállítás színpadán, ahol világbajnokok beszélnek majd kihívásaikról, szó esik az olimpiai felkészülésről vagy a Kékszalagról, mind pedig a Programszigeten, ahol vitorlásszimulátor várja az érdeklődőket, de figyelemmel lehet majd követni egy hajó épülését is az amatőr hajóépítőknek köszönhetően, akik munkájuk eredményét vasárnap tesztelik a Bemutató Medencében. Itt ezen kívül vitorláshajó tesztelés, vízi mentő bemutató, SUP jóga és modellvitorlás verseny is helyet kap majd.

A Budapest Boat Show tehát egész napos programot nyújt mindenkinek, aki érdeklődik a hajózás iránt. És ha valaki úgy érezné, hogy ennél többet szeretne, annak jó hírünk van, hiszen a rendezvény ismét az ország elsőszámú turisztikai eseményével, az Utazás kiállítással közösen várja a látogatókat, akik megismerhetik hazánk lakókocsi és lakóautó kínálatát a Karaván Szalonon, vagy ellátogathatnak a Blogger Találkozó beszélgetéseire és a 10. Járatlan Utakon Fesztivál előadásaira.

A kiállításról, annak programjairól és a jegyvásárlásról részletes információ a www.boatshow.hu oldalon található. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik