Szórakozás

Lena Dunham debütált modellként a londoni divathét kifutóján

Rájött, hogy keményebb meló a modellkedés, mint az gondolta.

Valentin-napon Lena Dunham is a vonuló modellek közt volt a londoni divathét keretei közt tartott új 16arlington kollekció bemutatóján. Dunham ezzel elvesztette a kifutószüzességét, Instagramján be is számolt az élményeiről, megköszönve a tervezőknek, hogy rá gondoltak.

Amikor a barátaim a 16arlingtonnál felkértek, hogy vonuljak a kifutóm, gyakorlatilag felordítottam, hogy IGEN! MIKOR? Ki ne akarna szupermodell lenni? Napi 10 ezer dollárnál kevesebbért ki sem kelek az ágyból, mint Linda Evangelista (csak viccelek, némi apróért is vállalnám). Csak az örömteljes sikolyom után realizáltam, hogy szembe kell nézzek a testemmel, vágyaimmal, meg úgy általában a kúlságommal kapcsolatban érzett bizonytalanságaimmal. De Marco és Federica annyira érzékeny, vicces, és bölcs művészek, és létrehoztak egy show-t, amin bármilyen nő gyönyörűnek, szokatlannak, és boldognak érezhette volna magát az egyedisége miatt. Csodás volt megismerkedni lányokkal szerte a világból (wow, a munkátok sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik – alig bírom megmozdítani a lábaimat, szóval le a kalappal, modellek) és büszke vagyok rá, hogy a dizájnereket a barátaimnak hívhatom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When my friends at @16arlington asked me to walk the runway, I basically yelled “YES WHEN!?” Who doesn’t want to be a supermodel!? I don’t get out of bed for less than $10,000 a day, just like Linda Evangelista (JK, will work for chips.) It was only after my initial scream of joy that I realized this would hit on a lot of my insecurities- about my body, desire-ability and general coolness. But Marco & Federica are such sensitive, funny and wise artists and they created a show that could make any woman feel beautiful and unusual and happy in her total uniqueness. I loved meeting girls from all over the world (wow, your job is a lot harder than it looks- I can barely move my legs after that strut, so hats off to models) and I’m so proud to call the designers my friends. Congratulations, my loves, on your first runway show! What a way to spend #ValentinesDay 😍 #LFW #LondonFashionWeek (📸: Mitchell Sams)

Lena Dunham (@lenadunham) által megosztott bejegyzés, Febr 15., 2020, időpont: 9:52 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Isabel Infantes/PA Images, Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik