Szórakozás

Jáksó László Sebestyén Balázsról: Egy visszafogott képességű, reagálni nem nagyon tudó ember

Szerinte megérdemli, hogy végre valaki Sebestyénnek szóljon be.

Amióta Jáksó László lett a Sláger Reggel műsorvezetője, nem az első alkalom, hogy páros lábbal száll bele Sebestyén Balázsba. Szerinte kollégája megérdemli, hogy megtapasztalja végre a másik oldalt.

Nem közszereplőbe, civilbe nem rúgnék bele. Közszereplő? Annak az a szakmája, hogy bírnia kell a kritikát. Nem lehetünk sértődősek, de reagálni, visszaszólni mindig kell. Ha valaki nem reagál, akkor megverték. Balázs az egész életét egy teljesen védett helyen töltötte, az RTL mindig teljes védelmet nyújtott számára. Soha olyan produkcióban nem szerepelt, ahol valódi versenyhelyzetben lett volna. Mindig ő volt a műsorvezető, aki beszól. Mindig ő minősített, mások nem szólhattak vissza, nem kellett ilyesmire reagálnia. Kipróbáltam, a jelek szerint nem is tud. Persze attól, hogy valaki közszereplő, még nem feltétlenül kell lánctalpakkal átmenni rajta. De ha olyan közszereplő, aki örömmel megy át másokon lánctalpakkal, akkor már igen. Furcsa, hogy az utóbbi években ezt nem próbálta ki senki. Mi van akkor, ha Balázsnak szólnak be?

– mondta az nlc interjújában Jáksó László, aki ezt követően kollégája képességeit is értékelte.

A vagánysága csak ebben a védett környezetben érvényesül, egyébként ő szerintem egy visszafogott képességű, reagálni nem nagyon tudó ember, akinek a tehetsége egyáltalán nem indokolja azokat a szerepeket, amikbe őt beteszik. És ez nemcsak őt minősíti egyébként, hanem azokat is, akik újabb meg újabb műfajokat tesznek vele tönkre. Azért például kifejezetten haragudtam az RTL döntéshozóira, amikor a late night show műfaját egy életre tönkretették Magyarországon a Vundersőnnel.

Sebestyén Balázs reagált Jáksó László durva kritikájára
A műsorvezető szerint jön még róluk hasonló lejárató cikk mostanában.

Kiemelt kép: Facebook/László Jáksó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik