Szórakozás

Justin Bieber aggódik Billie Eilish-ért

Ő is fiatalon került a zeneiparra, könnyeivel küzdve mondta, hogy nem akarja, hogy Eilish-nek is át kelljen élnie azt, amit neki.

Justin Bieber volt Zane Lowe vendége az Apple Music Beats 1 című műsorában, mint egyértelmű párhuzam, szóba került Billie Eilish is, aki akárcsak Bieber, nagyon fiatalon került a figyelem középpontjába és már azelőtt világsztár lett, hogy egyáltalán betöltötte volna a 18-at.

Nehéz volt annyira fiatalnak lenni a zeneiparban úgy, hogy nem tudtam, kihez fordulhatok. Mindenki azt mondta, hogy szeret, aztán az első alkalommal mindenki hátat fordított nekem.

Bieber elmondta, hogy nem akarja ráerőltetni magát fiatal kollégájáról, ha kialakul köztük barátság, akkor annak organikusan kell kialakulnia, ugyanakkor bármikor számíthat rá Eilish, ha szüksége van.

Szeretném megvédeni. Nem akarom, hogy elbukja ezt az egészet, nem akarom, hogy keresztül kelljen mennie azokon a dolgokon, amiken én. Senkinek se kívánom azt. Szóval ha valaha is szüksége van rám, nyugodtan felhívhat, ott leszek.

Kiemelt kép: Yui Mok/PA Images, Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik