Szórakozás

Dallos Bogi a két éve elvesztett nagymamájáról emlékezik meg új klipjében

A videó először a 24.hu-n látható.

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, amit több klip és egy országos turné is követett. A Fonogram-díjas énekesnő legutóbbi videójában az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe, amiről így nyilatkozott:

A Már értem egy igazán nagy jelentőségű dal számomra, amely egy személyes történetet dolgoz fel. Két éve vesztettem el a nagymamámat, és most értem meg rá, hogy ezt az érzést kiadjam magamból ilyen formában. Szerettem volna, hogy ez a dal a mi közös történetünk legyen, arról az állapotról szól, amikor először éled át, hogy valaki nincs többé. Számomra ez nem szomorú, inkább egy ráeszmélés az együtt töltött idő, élmények jelentőségére, megbecsülésére. Természetesen nem szeretném ráerőltetni a hallgatókra az értelmezést, mindenki érezze azt, amit neki jelent.

Dallos úgy érzi, egy intim, letisztult és szép képi megvalósítást kapott a dalt, de a forgatásról is mesélt: szerinte a legizgalmasabb pillanatok a vízalatti jelenetekhez kötődnek, ahol igazán különleges felvételek készültek – azoknak egy kockája egyébként a lenti videó előnézeti képe is. Dallos Bogi új kislemeze tavasszal jelenik meg, amit egy Akvárium Klubos koncert követ április 9-én.

Zene és szöveg: Dallos Bogi, Wanger Emil | Hangszerelés/Mix/Mastering: Somogyvári Dani | Rendező: Mák Roland

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik