Szórakozás

Jennifer Aniston gyerekekről álmodik

Sandra Bullock készített interjút vele, ahol többek közt elmondta, hogyan képzeli az ideális jövőjét.

Ma lett 51 éves Jennifer Aniston, ennek kapcsán az Interview magazin legújabb számában országos barátnője, Sandra Bullock készített vele interjút. Kiderül belőle, hogy egy közös exüknek köszönhetően ismerkedtek meg. A kilencvenes években ugyanis mindketten jártak Tate Donovan (Narancsvidék, Az Argo-akció) színésszel. Bullock 1992-től egészen 1995-ig járt vele, majd Matthew McConaughey-vel vigasztalódott. Aniston pedig 1995-től 1998-ig járt vele, ő meg Brad Pittel vigasztalódott utána. Ugyanakkor csak később, egy közös barátjuk esküvőjén barátkoztak össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2020, időpont: 11:27 (PST időzóna szerint)

Bullock az interjúban megjegyzi barátjáról viccesen, hogy időnként egy seggfej tud lenni, de egyszerűen annyira megnyerő, hogy nehéz rá haragudni. Ennek kapcsán Aniston nehéz gyerekkoráról beszélt.

Szerintem ez abból ered, hogy egy olyan háztartásból jövök, ami nem volt se biztonságos, se stabil, miközben azt láttam, hogy a felnőttek körülöttem nem kedvesek egymással, és olyan viselkedésmintákat láttam, amitől azt mondtam magamban, hogy én nem akarom ezt csinálni. Nem akarok ilyen lenni. Nem akarom érezni azt a testemben, amit akkor éreztem. Nem akarom, hogy bárki is így érezze magát, aki kapcsolatba kerül velem.

Végül a születésnapos azt is elárulta, hogyan képzeli el a jövőjét, azt sugallva, hogy gyerekekre vágyik. Ezt látja a jövőjében:

Nem igazán látom, hogy mit fogok csinálni, de van egy kép a fejemben róla: hallom az óceánt, látom az óceánt, nevetést hallok, gyerekeket látok szaladgálni, hallom, ahogy a jégkocka az üveghez koccan, és életillatot is érzek. Ez a boldog kép él a fejemben.

Kiemelt kép: Instagram / @interviewmag

Ajánlott videó

Olvasói sztorik