Szórakozás

Anyja szerint nem Down-szindrómás gyerekén nevetett Shia LaBeouf az Oscaron

A fiú, Zach Gottsagen anyja tette tisztába a dolgokat.

Az idei Oscaron a legjobb rövidfilm díját a The Peanut Butter Falcon című film két sztárja, Shia LaBeouf és Zach Gottsagen adta át. A Down-szindrómás Gottsagen kissé küszködött a beszéddel, a háttérben pedig LaBeouf látszólag vigyorgott rajta, ami miatt a legtöbb embernek az a benyomása volt a szituációról, hogy a sztár kineveti beteg kollégájának akadozását. Az esetet és a rá érkező reakciókat itt lehet megnézni:

Most Gottsagen anyja megvédte LaBeouföt, számol be róla a New York Post. Shelley Gottsagen szerint a sztár azon nevetett, hogy mennyire nehezen lehet kinyitni a borítékokat, amikben a nyertesek neve szerepel.

Shia fantasztikus. Imádjuk őt. Szerintem azért vigyorgott, mert nehéz volt kinyitni a borítékot. A barátságuk nagyon szép. Teljesen felzaklatott, hogy emberek azt gondolják, hogy Shia ilyesmit tenne, mivel nagyon támogató volt. Szeretik egymást és bátorítják egymást mindenben. Shia nagy támogatója Zacknek színészként, lenyűgözte a fiam a profizmusával. Rengeteget népszerűsítette a filmet, amit amúgy nem szokott, nem igazán szereti promózni a filmjeit, de Zackért megtette.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik