Szórakozás

Nicki Minaj szerint Harry herceg igazi férfi a Megxit miatt

Szerinte a legjobb dolgot tehette, tekintve, hogyan bánt velük a média.

Nicki Minaj egyszemélyes rádióműsora, a Queen Radio visszatért hosszabb szünet után az Apple Music-ra, ahol a rapper beszélt az új albumáról, elárulta a kedvenc saját dalait, kiderült, hogy még nem tudja, mikor ünneplik meg a lagzijukat új férjével, de megnyugtatott mindenkit, hogy még idén. Elárulta azt is, hogy róla is érkezik majd hamarosan egy dokumentumfilm, de ennél több részletet nem árult el róla. És többek között Harry hercegék különválásáról is értekezett.

Nagyfel Harry-nek! Ezt szeretem az én férjemben is. Az igazi férfi mindig azt vallja, hogy egy boldog feleségtől boldog lesz az élet is. Ezt vallják az igazi férfiak. Annyira vonzó, mindig beindít. Legyen a csajod a prioritásod és tedd boldoggá. Diana hercegnő után nem akarjuk, hogy ugyanaz megismétlődjön. Ha a média folyamatosan megaláz, pedig csak hozzá akartál menni a férfihez, akit szeretsz, akkor Harry-nek támogatnia kell őt és lelépni a picsába vele.

Az epizódot a PopCrave szemlézte, kigyűjtve a legérdekesebb részleteket, akit érdekelnek az új albuma részletei, vagy éppen a véleménye Kendrick Lamarról, az ide kattintva elolvashatja.

Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik