Szórakozás

Hevér Gábor bent ragadt egy koporsóban

Beszögelték és elfelejtkeztek róla.

A színész a Nyugi! Köztünk marad műsorában mesélt kellemetlen színházi élményéről, amit az ember még rémálmában se szeretne átélni.

Ez egy improvizatív színház volt Miskolcon még. Volt egy olyan jelenet, hogy befekszem a koporsóba és a kedves barátom, színészkollégám, Kardos Robi be is szögel. Ez a miskolci színház csarnokában volt, tehát egy különleges helyen. A nézők is úgy ültek, ahogy elrendezték őket, tehát nem egy konzervatív színházi térben. Véget ért az előadás, nagy siker volt, a többiek hajlongtak én meg benn maradtam a koporsóban. És mivel ez az előadás egyszer volt csak, nem az volt, hogy húszszor próbáltuk, ez akkor jött létre és elfeledkeztek rólam. De az akkori barátnőm is elfeledkezett rólam és fent voltak már a büfében. Én meg nem tudtam kijönni, mert tényleg rám volt szögelve. Dörömböltöm

– mesélte Hevér Gábor, aki végül segítséggel tudott csak kiszabadulni.

Először azt gondoltam, hogy csak nem ekkora parasztok, hogy bent hagynak. Aztán hallottam, hogy a taps is enyhül, mennek haza a nézők is. Próbáltam kirugdosni magam, végül valami díszítő kolléga segített. Nem volt vicces, csalódott voltam.

Kiemelt kép: YouTube/Life Tv

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik