Szórakozás

Erotikus hirdetéshez lopták el Tóth Andi fotóit, de ő bóknak is veszi, mert a képekhez azt írták: „vékony testalkatú”

A fejét ugyanakkor mindegyik képről levágta a csaló.

Az énekesnő Tóth Andi elég fura helyzetbe került: egy idegen lelopta az Instagram-fotóit, és azokkal regisztrált egy erotikus oldalra, ahol ezekkel a képekkel adott fel szexuális tartalmú hirdetést. Az énekesnőnek egy férfi juttatta el a képeket, mondván, hogy felismerte őt az oldalon, majd megmutatta neki a profilt, hogy jogi lépéseket tehessen.

Ő hívta fel a figyelmemet, hogy miközben épp partnert keresett magának a honlapon, akkor akadt rá az illető hölgyre. Azt mondta, hogy mindig ellenőrzi a fotókat, amik a profilon vannak, hogy valódiak-e, így amikor beillesztette a keresőbe, az én közösségi oldalamat dobta fel. Ez a lány az én fotóimat használja az oldalán, hogy eladja magát

mondta a Blikknek, majd hozzátette, nem írt a felhasználónak, csak az oldalnak, hogy tegyenek valamit a csaló ellen, ő nem akar rendőrségi ügyet az egészből. Sőt, még hízelgő is az eset:

Tudom, hogy sokan ezen teljesen kiakadnának, de én nem ilyen vagyok. Mivel csak szép képeket tett fel a lány, jó az ízlése, ráadásul a leírásában az szerepel, hogy vékony testalkatú. Ha így nézem, még bóknak is vehetem ezt az egészet.

Kiemelt kép: Instagram.com/tothandi.andee

Ajánlott videó

Olvasói sztorik