Szórakozás

USNK Kundi egy horrorbaleset miatt megszabadult védjegyszerű tincseitől

A banda szerint ma már nem elég megnyerni az X-Faktort.

A tavalyelőtti X-Faktor győztese, a USNK  a tavalyi döntőben két új számot is bemutatott, az elmúlt időszakban lázasan dolgoznak új anyagokon, derül ki a Meglepetés magazinnak adott interjújukból.

Ma már nem elég megnyerni az X-Faktort ahhoz, hogy egy előadónak biztosítva legyen a jövője.

A két srác jelenleg együtt lakik, kiegészülve barátnőikkel. A téli hónapokban így telik Laskay Nimród elmondása alapján egy napjuk:

Most, hogy benne járunk a télben, Kundival olyanok vagyunk, mint két unatkozó háziasszony. Ha éppen nem a színpadon állunk, amolyan otthon ülős pasik vagyunk. A lányok reggel elmennek dolgozni, mi délelőtt tízkor kelünk, mosogatunk, port törlünk, bevásárolni megyünk.

A duó másik tagja, Filep Kund megszabadult hosszú tincseitől. Elmondta, hogy ez nem egy tudatos stílusváltás, hanem egy baleset eredménye.

Egy ijesztő baleset az oka. A fellépéseink alkalmával általában lemegyünk megénekeltetni a közönséget. Egy ilyen alkalommal, amikor szaladtam vissza a színpadra, nagyon bevertem a fejem a szélébe, majd néhány másodperccel később elsötétült előttem a világ.

Innen átvette a szót Laskay.

Bekiáltottam a mikrofonba, hogy állj, majd a rendezvényen tartózkodó mentőkhöz kísértek bennünket, mert Kundi fejéből ömlött a vér ott, ahol a homloka és a haja találkozik. Rettenetesen megijedtem,  de uralnom kellett a helyzetet. Aztán a kórházban leborotválták a haját, összevarrták a sebet, amit utána sokáig én kötöztem.

A teljes interjút a Meglepetés magazin ma megjelent legújabb számában lehet olvasni.

Kiemelt kép: Instagram.com/usnkhivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik