Szórakozás

Oláh Ibolya: Nem voltam teljesen normális

Az énekesnő elvonult a nyilvánosság és a nyüzsgés elől, amitől nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb.

Oláh Ibolya egy ideje eltűnt a nyilvánosságból, de továbbra is aktív, jelenleg éppen új lemezén dolgozik Presser Gáborral. Tudatos döntés volt ez a részéről, derül ki a Story magazin legújabb számából.

Szándékos volt, hogy távol tartottam magam a szereplésektől, már csak azért is, mert sok jót nem kaptam. Az emberek másképp könyveltek el, hiába bizonygattam éveken át, hogy nem olyan vagyok, amilyennek gondolnak. Zavart, hogy más képet látnak rólam, ami a mindennapjaimat is megkeserítette, ezért is rándul görcsbe a gyomrom, ha a színpadon kívül szerepelnem kell. De nem tűntem el, ugyanolyan aktívan dolgozom.

Budapestről is elköltözött Győrbe, mert zavarta a nyüzsgés, azóta sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, nevelőanyja szerint újra olyan, mint a Megasztár előtt volt.

Nyugodtabb lettem, amihez az is hozzájárult, hogy eltávolodtam attól az élettől, amibe a Megasztár után csöppentem bele. Ami onnantól következett, az nem tett jót. Nevelőotthonból jöttem, ahol éldegéltem a magam zaklatott lelkivilágával, és belekerültem egy olyan valóságba, ahol állítólag mindenki a barátom.

Az énekesnő nemrég betöltötte a negyvenkettőt, ennek kapcsán elmondta azt is, hogy rengeteget változott az évek során.

Ahogy telnek az évek, változom, komolyodom. Fiatalon bolondos voltam, nem voltam teljesen normális, és az igazat megvallva, a mai napig sem használom ezt a jelzőt magamra, de kérdezem én, nem unalmas egy normális emberrel?

A teljes interjút a Story magazin ma megjelent legújabb számában lehet olvasni.

Kép: Story

Kiemelt kép: Facebook / Oláh Ibolya

Ajánlott videó

Olvasói sztorik