Szórakozás

Vannak, akik nemcsak testiséget, de figyelmet és törődést is keresnek a szexmunkásoknál

Megtörténik, hogy a fizetett szexuális szolgáltatás sokkal több élményt ad valakinek, figyelmességet, megértést is kap, nemcsak a testiséget. A szexuális élmény mindezt kiegészíti, így akár megeshet, hogy a kliens beleszeret a szexmunkásba. Első olyan olvasói levelünket kaptuk a témában, ami megmutatja, mit érezhet egy férfi, aki rendszeresen jár ugyanahhoz a szexmunkáshoz. Ha neked is van történeted prostituáltakkal, amit szeretnél megosztani, ha jó okkal választod azt, hogy a házasságod, kapcsolatod mellett igénybe veszed a szexuális szolgáltatásokat, várjuk a leveled az igyjartam@24.hu email címre.

Pár éve erotikus masszázsra jártam, és ott elkövettem azt a hibát, hogy beleszerettem a masszőrnőbe. Szép nő volt, nem az a plázacica típus. Eredetileg a mosolya fogott meg a képen mikor megláttam, a többi csak finom ráadás volt. Anno randizni sose randiztam, például a csók mai napig, 34 évesen is ismeretlen fogalom számomra. Tudom, hogy az én hibám. Ugyanis a fogaim nem valami szépek. Gyerekkoromban elhanyagoltam egy kissé, és ez mindig visszavetett az ismerkedéstől, de manapság már természetesen nem hagyom ki. Sokszor gondolkozom azon, vajon ha erre jobban figyelek, máshogy alakult volna az életem. Vagy ugyanúgy itt és így lennék ahogy ma? Visszatérve a masszőrnőhöz: beleszerettem. Imádtam mindent rajta, a haját, mosolyát, hangját, száját, popsiját, hasát, vádliját, illatát, érintését, mindenét, és bármit megtettem volna érte. Amikor a kényeztetés része történt a masszázsnak, imádtam neki csinálni orálisan, még jobban élveztem mint azt, hogy ő csinálja nekem. Pedig mindig olyan típus voltam sajnos, akinek az számít, hogy neki legyen jó. De a masszőrnőtől megváltozott az értékrendem.

Az olvasói levelet Vincétől kaptuk, akinek mi adtuk az álnevet, ahogyan tesszük ezt minden olvasónkkal, hogy megvédjük a személyazonosságát. A pénzért vásárolt szexuális szolgáltatásban előfordulhat, hogy az érzelmeket nem lehet kizárni, és a vendég kötődni kezd a prostituálthoz, masszőrnőhöz.

„Embert én még nem szerettem annyira, mint őt akkor. Sajnos kapcsolatban élt. A legrosszabb az volt az egészben, hogy noha tudtam, hogy esélyem se lenne összejönni vele, de még el se mondhattam neki, hogy mit érzek. Nem azért, mert nem volt rá mód, hanem mert nem akartam ezzel bekavarni, úgy éreztem, tisztelnem kell az érzéseit. Ezen is gondolkoztam persze, de úgy voltam vele, hogy az az ő és a párja döntése, hogy hogyan tudnak meglenni, miközben rajtam kívül még ki tudja hány ügyfelet boldogít. Az utolsó alkalomkor sokáig öleltem, és miután lementem az autómba, legalább tíz percig csak zokogtam. Az életem fontos része volt, és egy részem is meghalt azzal, hogy ennek vége lett. Majdnem fél évig sírtam emiatt. Ma már tudom, hogy azért szerettem bele, mert olyan dolgokat kaptam tőle, amiket korábban senkitől: simogatást, becézgetést, testi örömöt, barátnő élményt, még ha nem is a két szép szeméért. Mindig vittem neki virágot, írtam verseket is, amiket előadtam neki. Úgy érzem, hogy még egy ilyen nő nem lesz az életemben. Ma már feleség és többgyerekes anyuka, ha felnézek az égre, hálát adok, hogy ismerhettem és mosolygok, mert ha nem is velem, de tudom, hogy valóra vált az álma. Remélem, hogy boldog élete van. Én pedig keresgélek, de azóta sincs kapcsolatom.”

Mit lehet tenni?

Nemcsak külföldi, hanem magyar fórumokon is találni olyan bejegyzéseket, vallomásokat, amik arról szólnak, hogy vannak férfiak, akik nemcsak testiséget keresnek a szexmunkásoknál, hanem figyelmet, szeretetet, törődést. Az a bizonyos barátnő-fíling, amit a szexmunkások hirdetnek a szolgáltatásaikat felsoroló lapon, okkal szerepel sokuknál. Tévhit azt hinni, hogy minden férfi csak azt akarja, hiszen az érzelmeknek szerepük van az emberi szexualitásban, a jó szex erősíti az érzelmi köteléket, és ha valaki rendszeresen egy bizonyos masszőrnőhöz, prostituálthoz egyéb szexmunkáshoz jár, mondhatni normális, ha idővel érzelmeket él meg. Olvasónk élete úgy alakult (akár a fogai állapotának, akár más miatt kialakult önbizalomhiánynak köszönhetően), hogy nem élt meg soha egyetlen nővel sem intimitást. Feltehetően azt a figyelmet, amit a fizetett szolgáltatásért kapott is először élte meg a masszőrnővel. Úgy udvarolt, akárcsak egy barátnőnek, versekkel, virággal, kedves szavakkal, figyelmességgel igyekezett közelebb kerülni a masszőrnőhöz. Ez is tipikusan annak az esete, hogyha feleennyit bevetne olvasónk egy olyan lánynál, aki nagyon tetszik neki, lehet, hogy már párkapcsolatban élne.

Azok, akik hajlandóak fizetni a szexuális szolgáltatásért, általában meg szeretnék élni az erotikus fantáziájukat. Sokuk frusztrált, szorong a szextől, vagy nem találnak olyan partnert, akivel számukra kielégítő lenne a szex.

Kevés kutatás készült a témában, hogy a szexmunkások milyen érzelmeket élnek meg a klienseikkel, hogyan hat munkájuk a mentális állapotukra, és hogyan képesek az életüket egyensúlyban tartani a magánéletükkel. Egy 2015-ös ausztrál kutatás 55 szexmunkás nőt kérdezett meg a témában, kérdőívben és személyes interjúban adták meg a válaszokat. Az eredmény szerint 78%-uk arról számolt be, hogy a munkájuk negatívan befolyásolja a párkapcsolatukat, a magánéletüket, elsősorban a bizalom, a hazugság, a féltékenység témákban. Emellett pedig bűntudattal élik a mindennapjaikat, ami szintén hatással van a partnerkapcsolatokra. Azok a szexmunkások, akik a felmérés ideje alatt egyedülállóak voltak, többségük tudatosan választotta a szinglilétet, munkájuk jellege miatt döntöttek így. Mentálisan tehát sokan úgy tudnak megküzdeni azzal, hogy szexuális szolgáltatást adnak pénzért, hogy szétválasztják a kettőt, vagy ez, vagy az. A szexuális munkavállalók biztos, hogy feszültségekkel élik a mindennapjaikat.

Előfordulhat, hogy a kliens és a szolgáltató egymásba szeretnek és később szép kapcsolat, házasság lesz a vége, ez nemcsak a Pretty Woman című filmben látható. Ez amiatt is megtörténhet, hogy a szerelem (belezúgás) érzése az oxitocin hormonnak köszönhető, ez a hormon pedig szeretkezés, orgazmus és ölelés közben is megjelenik az agyunkban, mintegy fenntartva a szerelmes érzéseket. Ha minél többször csináljuk ezt valakivel, és megvan a kémiai összhang, akkor garantáltan bekövetkezik a szerelem, úgy is, ha minden erőnkkel ellene vagyunk. Az igazi szerelemhez több kell pár jó szexnél, hiszen ahhoz, hogy abból kapcsolat legyen, szükséges számtalan más tényező, mint közös érdeklődési kör, politikai nézet, vallási nézet, közösen megélt élmények is például, és emellett az sem árt, ha tudunk nevetni egymással. A jó párkapcsolatot bárki elérheti, ha célul tűzi ki és képes érte sokat tenni, udvarolni, hódítani, csábítani.

Ez meg micsoda?

Az Így jártam a 24.hu párkapcsolati blogja, ahol megoszthatod a saját tapasztalatod, elküldheted a véleményed mások történeteivel kapcsolatban, és leírhatod, te hogyan jártál hasonló helyzetben. A leveleket az igyjartam@24.hu email címre várjuk, aggódnod pedig nem kell: a nevedet mindenképpen megváltoztatjuk.

A sorozatunk többi cikkét ide kattintva olvashatod el.

Kiemelt kép: Besenyei Violetta

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik