Szórakozás

Tóth Gabi: Azt mondták, hogy nekem nem lehet gyerekem

Veszélyeztetett terhessége miatt kellett kiszállnia a Sztárban Sztár leszek!-ből.

Tegnap megmutattuk az első két fotót Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányáról, Hannarózáról, aki a Story magazin legújabb címlapján szerepel kétszer is.

Mutatjuk az első képeket Tóth Gabi kislányáról, Hannarózáról
Az énekesnő és férje a Story magazinnak mutatták meg a gyereket.

Interjú is készült az újdonsült szülőkkel, amiből kiderül, hogy Tóthnak sokáig azt mondták, hogy soha nem lehet gyereke.

A születés szerintem egyfajta lezárás is: a nő és a férfi el kell hogy engedje az addigi életét, és szülőként kell újjászületniük. Mi legalábbis ezt az utat jártuk be. Persze nincs nap, hogy ne gondolnék a múltra. Fiatal lány korom óta, a nőgyógyászati műtéteim után az orvosok folyton azt mondták, hogy nekem nem lehet gyerekem. Mégis elkövetkezett a felhőtlen boldogság, megfogant Hannaróza.

Arról is először beszél, hogy veszélyeztetett terhes volt, ennek köszönhetően kellett idő előtt otthagynia a Sztárban Sztár leszek!-et is.

Ám hogy mégse örüljek annyira, veszélyeztetett terhes lettem, és hónapokig olyan rosszul voltam, amilyenről a tankönyvek sem írnak. Nagyon nagy lett a hasam, és rengeteget szenvedtem. A Sztárban Sztár leszek!-ből is a rosszulléteim miatt szálltam ki, csak akkor nem akartam panaszkodni. A sok izgalom után császárral szültem, hát nem hittem volna, hogy ekkora fájdalommal jár. Olyan érzés volt a testemnek, mint egy frontális karambol.

Az interjú további részleteit, továbbá további új fotókat Hannarózáról a Story magazin ma megjelent legújabb számában lehet megtalálni.

Megjelent a Story

Megjelent a megújult Story! Még több sztár, még több exkluzív hír. Keresd a magazint az újságárusoknál vagy fizess elő rá!https://bit.ly/2QX6sJW #storyspot

Közzétette: Story – 2020. január 29., szerda

 

 

Kiemelt kép: Story magazin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik