Szórakozás

Taylor Swift az étkezési zavaráról vallott

Mostanra rájött, hogy bármilyen méretű, valaki akkor is bántani fogja érte.

Az énekesnő életéről szóló dokumentumfilm, a Miss Americana, ami a Sundance Filmfesztiválon premierezett, január 31-től elérhető a Netflixen. A 30 éves Taylor Swift ebben nyíltan beszél egykori testképzavaráról, de a témában a Variety-nek is nyilatkozott.

Emlékszem, 18 éves voltam, amikor először szerepeltem egy magazin címlapján és olyasmi volt a cím, hogy 18 évesen terhes vagyok-e. Mindezt azért, mert valami olyan ruha volt rajtam, amiben nem tűnt teljesen laposnak a hasam

– mesélte Swift, aki nagyon rosszul élte ezt meg.

Taylor Swiftről dokumentumfilmet készített a Netflix
A Sundance fesztiválon mutatják be először.

Ekkor kezdődtek az étkezési zavarai és amikor lefogyott XXS-es méretre, nagyon büszke volt magára, amiért egy fotózáson megdicsérték, hogy a kifutókról leszedett ruhákat rá se kell igazítani, mert olyan mérete van, mint a modelleknek. Boldog volt és nem érezte, hogy bármi baj lenne. De aztán azért kezdték megszólni mert túl vékony és azzal vádolták, hogy nem eszik. Ami igaz is volt, de tagadta.

Miről beszéltek? Persze, hogy eszem, csak sokat edzek. És tényleg sokat edzettem. De nem ettem

– vallotta be Taylor Swift, aki szerint az a legnagyobb baj, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni és így soha nem lehet elég jó, ami egy gyűlölet spirálba űzi.

Ha elég vékony vagy, akkor nincs olyan segged, amit mindenki szeretne. De ha megvan a súlyod a fenékhez, akkor meg nem elég lapos a hasad. Kibaszottul lehetetlen minden egyszerre és megutálod magad

– mondja a filmben az énekesnő, akinek mostanra sikerült kibékülnie magával és az S-es méretével.

Rájöttem, hogy ha eszek, akkor van energiám, erősebb vagyok és meg tudom csinálni a show-kat úgy, hogy közben nem érzem magam gyengének. Elfogadtam a tényt, hogy S-es vagyok és nem XXS-es. Inkább gondoljak kövérnek, mint betegnek nézzek ki.

Kiemelt kép: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / KEVORK DJANSEZIAN

Ajánlott videó

Olvasói sztorik