Szórakozás

Schobert Norbi: A stílusom miatt bocsánatot kérek, a mondandóm miatt soha

Mint mondta, gyerekgyilkosok nem kaptak ilyen gyűlöletkampányt.

 Felkapott a tornádó és nem tudom hol tesz le, de látom kik vesznek körbe a kör közepén…

kezdte péntek délutáni Instagram-posztját Schobert Norbi, némileg EDDA-stílusban, amiben mindenki figyelmét felhívta, hogy nagy port kavaró nyilatkozatának egyszer s mindenkorra pontot tesz a végére. 20:00-kor el is indult az élőzés, a fitneszguru most Ausztriából jelentkezett be.

Volt nekem egy videóm öt nappal ezelőtt, ahol azt mertem mondani, hogy bizony sajnos az elhízás nagyon sok házasságnak a végét jelenti, és ezt bizony nagyon sok nő a szülés után rontja el. Kitört a forradalom. Azt várják, kérjek bocsánatot. Eljött az ideje. Szeretnék a stílusom miatt bocsánatot kérni, a mondandóm miatt soha. Bizony a terhesség után nem szabad 20-40 kiló túlsúllyal élni, mert sok esetben ez a vágy elvesztéséhez vezethet a férjek részéről

– kezdte, majd kitért arra, hogy számtalan köszönőlevelet kapott, amiben nők azt írták neki, hogy velük is megtörtént, amiről beszélt, de mostantól nem fog.

1994 óta állok a színpadon, tévében, Magyarországon én honosítottam meg az aerobikkazettákat. Rengeteg embert lefogyasztottam, milliókat, és soha nem ihlette meg a kedves újságírókat, hogy akár egytized mennyiségben írjanak rólam. Most meg én lettem Magyarország egyik felében az első számú sztár, a másik felében meg a rossz. Azért tettem, hogy segítsek, hogy még több nő merjen szülni és őrizze meg a vonzalmát.

Ezután trágár kommenteket olvasott fel, amelyek szerinte tűrhetetlenek, mert a családját bántják, akiknek semmi köze az ő egyéni véleményéhez. Mint mondta, gyerekgyilkosok nem kapnak olyan gyűlöletkampányt, mint ő: „Ha meg fogtok ölni, akkor is ezt mondom! Nem politkus vagyok, aki azt mondja, amit hallani akartok. Nekem ez a szívemből jön” – tette hozzá, és az is kiderült,

cégüknél nőttek az eladások a balhé óta, 

de egyik boltosához kakaóscsigát vágtak, egy másik Norbi miatt felmondott.

Jó, hogy nem tesztek rám Hitler-jelmezt! Fogalmazz úgy, hogy süssön az IQ!

Végül Rubint Réka is bekapcsolódott, mondván, őt nem sanyargatja férje a kommentek ellenére, hogy hány kiló legyen. Majd Schobert kontrázott azokra a véleményekre, melyek szerint elhagyná a feleségét, ha Rubint elhízna. Ő egyből szólna neki: „Réka, tedd le azt a szaros nutellát!”. Arra is kitért, hogy szerinte a top ötven legfittebb férfi között van Magyarországon még így, ötvenhez közel is, a kommentektől pedig nem fog megijedni, mert rendőrként dolgozott a 8. kerületben.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik