Szórakozás

Fésűs Nellytől elválna a férje, ha plasztikáztatna

Habár ő maga sem választaná ezt a módszert.

A színésznő Lilunál beszélt arról, hogy mit tesz és nem tesz azért, hogy közel az 50-hez is ilyen jó formában legyen. Fésűs Nelly elmondta, hogy a néhány hónapnyi rúdtánc edzést leszámítva, utoljára gyerekkorában sportolt, az étkezésére sem figyel oda különösebbek, egy éttermi vacsora során simán lecsúszik egy liter kóla és a pékségeknek sem tud ellenállni.

Fésűs Nelly: Nem született meg az a nő, aki a köztünk lévő szimbiózisra veszélyt jelentene
Fésűs Nelly bízik férjében, de tudja: sok nő vágyakozik Vajtó Lajos után.

Az arcára ugyanakkor gondot fordít. Soha nem fekszik le sminkben, amit egyébként csak fellépésekkor használ, a hétköznapokban soha nem festi magát. Arckezelésekre viszont jár. Ettől drasztikusabb lépésre viszont soha nem szánná rá magát.

Persze, fontos az, hogy az arcom viszonylag jól nézzen ki, de soha nem mennék el azért plasztikai sebészhez, hogy felvarrja az arcomat vagy a szememet. Azt mondjuk a férjem nem engedné, mert akkor elválna tőlem. Ami plasztikán kívül megtehető egy arccal, azt megpróbálom megtenni, mint például különböző orvosesztétikai kezelések. És mivel minden ráncomért megdolgoztam és az én szakmámban szükségem van a mimikára, ezért nem is botoxoltatnék. Megtanultam elfogadni magam és nem akarok más lenni, mint ami vagyok.

Kiemelt kép: YouTube/Liluland

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik