Szórakozás

Szakított Jordán Adél és Keresztes Tamás

Szétment a Katona József Színház álompárja.

A színházi szakmában már több hónapja nyílt titok, hogy zátonyra futott Jordán Adél és Keresztes Tamás kapcsolata, derül ki a Story magazin legújabb számából. A pár mindkét tagja a Katona József Színházban dolgozik és voltak már jelek, hogy nincs minden rendben közöttük.

Először Keresztes kért egy évados pihenőt, aztán pedig Jordán jelezte, nem szeretne közös bemutatót vállalni Keresztessel, mert szeretné különválasztani a magánéletét és a munkáját. Egy bennfentes ezt mondta erről a magazinnak:

Az évad befejeztével sokan úgy gondolták, szeptemberre minden visszaáll a régi kerékvágásba, és a pár túljut a nehézségeken, de amikor a nyári szünetről visszajöttünk, már egyértelmű volt mindenki számára, hogy Adél és Tamás szétmentek. Próbák, előadások után már nem együtt mennek haza, hogy úgy mondjam szépen lassan mindenkinek leesett a tantusz.

A színészpár állítólag közös, 9 éves kisfiúk miatt titkolóztak, törekednek miatta és a közös munkahely miatt, hogy jó kapcsolatot ápoljanak egymással továbbra is. A szakításról bővebben a Story magazin legújabb számában lehet olvasni, ami ma jelent meg.

Fotó: Story magazin

Kiemelt kép: MTI / Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik