Szórakozás

Jessica Simpson alkohol- és gyógyszerproblémákkal küzdött

2017-ben rakta le örökre az alkoholt a felismerés után.

Jessica Simpsonnak hamarosan megjelenik Open Book című kitárulkozós életrajzi könyve, ennek kapcsán pedig interjút készített vele a People magazin. Simpson elmesélte, hogy 6 évesen molesztálta a családjuk egyik barátjának lánya, amikor együtt aludtak, ennek traumája miatt nyúlt később az alkoholhoz és a gyógyszerekhez, orvosa szerint veszélyben volt az élete is miatta.

Szép lassan megöltem volna magam a sok ivással és gyógyszerrel.

Végül 2017 novemberében ismerte be először, hogy problémái vannak és változtatnia kell az életvitelén a saját érdekében.

Amikor először mondtam ki, hogy segítségre van szükségem, olyan volt, mintha az a kislány, aki voltam, újra megtalálta volna az életcélját. Találtam egy új célt, ez pedig az volt, hogy félelem nélkül éljem tovább az életem.

Számára az alkohol letétele volt a könnyebb része a dolognak, a terápia keményebb munka volt, ugyanis végig kellett élnie a traumáit, hogy gyógyulni tudjon belőlük.

Könnyű volt letenni az alkoholt. Dühös voltam a piás üvegre. Azért, hogy mennyire tompává és öntelté tett.

Mióta fel tudta dolgozni traumáit, azóta sokkal boldogabb életet él saját bevallása szerint, hisz nem cipeli tovább már a gyerekkora óta hurcolt megoldatlan lelki problémáit.

Kiemelt kép: Raymond Hall/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik