Szórakozás

Nyári Dia Schobertről: Te most oda kaksiztál, ahonnan enni kapsz

Sorra reagálnak a magyar hírességek Schobert Norbert állításaira.

Tóth Gabi élő adásban mutatta meg szülés utáni testét, Tóth Vera hosszú posztot írt az Instagramon, Csuti pedig teljesen kiakadt, miután Schobert Norbi megfejtette, mitől mennek tönkre a házasságok.

Kedd délelőtt Nyári Dia is a témában osztotta meg véleményét az Instagramon. Mint írta:

Nehéz nem indulatoktól vezérelve írni, de igyekszem szofisztikáltan fogalmazni. Szóval szerintem az van, hogy baromi nagy felelőssége van minden egyes közszereplőnek, ezért fontos, hogy milyen gondolatokat osztanak meg. Szinte biztos vagyok benne, hogy a tegnapi egy nagyon szarul sikerült reklámfogás volt…mindegy hogyan, csak beszéljenek róla (nem mindegy amúgy) mert ugye a kutya sem piszkít oda, ahonnan enni kap (de ne is keverjük bele szegény kutyikat, mert őket nagyon intelligens,csupaszív lényeknek tartom💝) de Te most csúnyán oda kaksiztál. Azokról beszéltél nagyon gáz hangnemben, megfogalmazva szerinted egy általános férfi gondolkodás módot, akik tele tömték a zsebedet, bíztak benned, és hittek a módszeredben. Mégha én is úgy gondolom, hogy a tüzet fenn kell tartani, figyelni kell magukra és a párunkra, ezt nem lehet így megfogalmazni! NEM!!!
Nem lehet ez az elsődleges a kapcsolatban, nem lehet kinézetben, kilóban mérni az ember milyenségét, a szerelmet, szeretetet, vágyat (szerintem ez már gimiben is para, nemhogy felnőttként, mikor van egy, vagy több közös gyerek). Szerintem egy érett, őszinte kapcsolatban, az lehet az utolsó utáni ok a válásra, hogy van rajtad huszon-x kiló. Rám még soha olyan szeretettel és tisztelettel nem nézett Dani, mint amikor ezek a képek készültek, és mikor kétszer ekkora voltam. Lehet döngő léptekkel mentem a hálóba, mégis szeretve voltam, a szó minden értelmében. Ennek az oka a következő. Egy csupaszív, intelligens, FÉRFIT választottam társamul, nem pedig egy kretént! Egy pasit, aki tisztel, azért amit a családunkért tettem, akit én is tisztelek, és próbálok nap mint nap elcsábítani (csak ez mondjuk néggyel nehezebb, munka, gyerek, és háztartás vezetése melett) próbálkozunk…mindketten. Nem a kockás hasáért szeretem elsősorban, és ő sem kívánja jobban a mostani Diát, mint a másfél évvel ezelőttit. Tudom, mert elmondaná, elmondhatja. Magamnak fogytam. Hölgyek, ha bárki elhagy titeket, azért mert van rajtatok felesleg, akkor engedjétek is el…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2020, időpont: 1:18 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik