Szórakozás

Horváth Gréta: Egy többgyerekes édesanya kurvára nem tud elmenni heti 2-3-szor edzeni

Az Ázsia Expressz győztese is beszállt a véleménynyilvánításba.

Tóth Gabi, Tóth Vera, Palya Bea, Krausz Gábor és Csuti után Horváth Gréta is nyilvánosan mondta el a véleményét a Schobert-botrány kapcsán.

Tóth Vera Schobertnek: Ha neked elég egy mindig kerek popsi, egy gumicici, akkor uccu
Erősödik a Schobert-gate, Tóth Gabi után testvére is megszólalt.

Mivel hatalmas nagy fogyásban, edzésben vagyok és még gyerekem is van, úgy gondolom nem mehetek el ez mellett! Sokszor kezdtem el az ilyen jellegű életmódváltásom, de minden egyes esetben kudarcot vallottam! Miért? Nem magam miatt, nem a kitartásom hagyott cserben, hanem a körülmények! Mire is gondolok? Amikor egy nő, édesanya lesz megváltozik minden. MINDEN! A fontossági sorrend, a világról alkotott képed is csiszolódik! Ha te egy többgyerekes édesanya vagy aki dolgozik, háztartást vezet, szaladgál a gyerekkel oviba, suliba, délutáni foglalkozásra, nagyszülőkhöz, baráti társaságban is próbál részt venni és a férjére, az otthoni teendőkre fókuszál, az KURVÁRA nem tud elmenni heti 2*3* edzeni. De vannak olyan időszakok pl: gyerek betegen jön haza oviból, bölcsiből, ami hetekre kiüt és beszorít a lakásba, még heti 1* sem tud elmenni edzeni

– kezdte Horváth Gréta.

Na már most, kérdem én mint egy egyszerű nem celebnek titulált Nő, mikor eddzen az ember? Mikor legyen kurva szép? Igen adni kell magunkra ez tény! Alap a jó közérzethez az ápoltság, DE KÖNYÖRGÖM ebbe, hogy fér bele heti több nap edzés, hogy olyan szép és bomba legyen az ember mint 20 évesen amikor anyuékkal éltünk még?

A posztja végén pedig magának Schobertnek is üzent.

Ne haragudj drága kedves ember, hogy az élet írja a szabályokat és nem mi! Ne haragudj, hogy nem mindenki teheti meg, hogy hiperkurvaegészséges ételeket egyen. Most tapasztalom mennyire mocskos drága dolog az egészséges életmód! A hajam égnek áll egy bevásárlás után! Hihetetlen felgyorsult a közeg, sok a családok kiadása, nem családbarát munkahelyek vannak többségben. Szóval ez nem olyan egyszerű dolog, hogy ledózerolhassunk másokat. Nem könnyű és nem is lesz, de ilyet mondani Nőkre, nem szép és nem is igazán szimpatikus.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2020, időpont: 11:30 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@horvath_greta_official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik