Szórakozás

Gyors és finom – zöldséges szósz bármikor (x)

Attól, hogy valami gyorsan elkészül, még nem biztos, hogy rossz. Nem csak a Michelin-csillagos ételek a jók, és nem szükségszerűen rosszak azok, amelyek 5 perc alatt készülnek el. Emellett valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy későn ért haza a munkából, vagy eltévézte az időt a randi előtt, sírt a gyerek, hogy éhes, vagy csak egyszerűen gyorsan egészségeset szeretett volna enni. Ezekben az esetekben nem áll neki az ember valami hatalmas ételkölteményt összeállítani, hanem a leggyorsabb és legegyszerűbb döntést hozza meg, előre elkészített alapanyagokhoz nyúl. Erre kínál most új alternatívát a Bonduelle új termékpalettájával, a Légumio szószokkal.

Hogy miért is jók ezek a szószok?

Egészséges alapanyagokból, sokféle zöldség felhasználásával készülnek, hatalmas roppanós darabokkal, emellett sokáig elállnak a polcunkon és szinte gyerekjátékká teszik a finom és ízletes ételek elkészítését. Megunni sem fogjuk őket, hiszen a paletta egyből három különböző szósszal indul, van itt padlizsános kakukkfüves, sárga cukkinis tejszínes és olivás cukkinis is, ki-ki saját szájíze szerint válogathat, illetve ha mind tetszik, még változatosabbá tehető a kulináris élvezet.

Mi a garancia a minőségre és az egészséges szósz elkészülésére? A Légumio szószokat friss, jó minőségű, 100%ig természetes alapanyagokból, gondos válogatás után pasztörizálással teszik tartóssá, melynek előnye, a zöldségekben található vitaminok megőrzése , illetve a roppanós állag megtartása.

És hogy mennyire egyszerű az elkészítésük?

Legyen az a családi otthonunk, a barátnő/barát albérlete, nyaralás, vagy egy egyszerű táborozás az erdő közepén, a teendők megegyeznek. Hússal vagy hús nélkül is ízletes. Ha hússal készítjük, akkor a húst lepirítjuk a serpenyőben, rádobjuk a szószt, összerottyantjuk és máris kész, rizsre, tésztára vagy bármire rádobjuk, és voilá!

Az új Bonduelle Légumio szószokkal tehát több fronton is győzelmet tudunk aratni a gasztronómia hadszínterén, hiszen nem csak egyszerűen, de időt spórolva tudunk egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyakorlatilag bárhol, fél kézzel.

További információk: www.legumio.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik