Szórakozás

Schobert az ATV-n: A nő többet tolerál egy férfinek, mint amennyit egy férfi tolerálni képes

Az Egyenes Beszédben is vendég volt ma, Szentesi Évával vitázott.

Hatalmas por kavart Schobert Norbi tegnapelőtti élője, amiben a nőket tette felelőssé házasságok széthullása miatt, amiért nem fogynak le rendesen szülés után. Tegnap aztán kifejtette még bővebben is, azóta pedig már a fél celebvilág is kifejtette a véleményét róla.

Szentesi Éva, a WMN szerzője cikkében károsnak nevezte Schobert mondatait, mondván, hogy ha az egymillió követőjének akár 10 százaléka hisz neki, azzal is rengeteg kárt okoz nekik.

Magyarázza már el nekem valaki, nagyon szépen kérem, hogyan lehet így gondolkodni nőkről, férfiakról, párkapcsolatról 2020-ban?

– tette fel a kérdést véleménycikkében. Most Schobert erre lehetőséget kapott, ugyanis az Egyenes Beszéd mai adásában egymásnak feszültek egy vita keretei között. Schobert tagadta, hogy reklámfogás lett volna az egész.

Nem, nincs mit reklámoznom.

Ugyanakkor azt mondta, szeretett volna feltűnést kelteni, eljuttatva a témát a legnagyobb médiafelületekre az emberek hiúságára alapozva, bár nem számított ekkora reakcióra ő sem.

Tudatos megtervezett PR-bomba volt, ami nagyobbat robbant, mint terveztem.

Szentesi kérdésére, hogy ő tényleg komolyan gondolja-e, hogy a nők érzelmileg érettebbek, ezt mondta:

A nő többet tolerál egy férfinek, mint amennyit egy férfi tolerálni képes egy nőnek.

Schobert a barátaira alapozta véleményét, mostanában több is akadt elmondása alapján, aki amiatt panaszkodott neki, hogy szeretik a párjukat, de már nem kívánják.

Sekélyesnek érzem, de nagyon szomorúnak tartanám, ha a párom csak barátságból lenne velem, és nem kívánna.

Mi a helyzet a mélyszegénységgel, hisz onnan kerül ki a statisztikák alapján a legtöbb túlsúlyos ember, aki a körülményeinek is az áldozata, vetette fel Szentesi. Schobert szerint ez nem így, a középosztály az, ami a legnagyobb számban túlsúlyos. Na és mi a helyzet azokkal, akik lelki okok miatt esznek túl sokat? Egyszerű a megoldás! Csak meg kell győzni ilyenkor magunkat, hogy nem a csokitól, vagy a hamburgertől leszünk boldogak, rá kell vegyük magunkat, hogy megszeressük a sportot és a testmozgást.

Ami a belső értékeket illeti, egészen bizarr példával érzékeltette azt, hogy miért nem működik egy kapcsolat csak azon az alapon.

Ha a belső értékeinkért szeretjük egymást, akkor szerintem nyugodtan visszaléphetünk a burkinihez.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik