Szórakozás

Horváth Gréta: Edzés után olyan „nabaszkidemenővagyok” érzésem van

Jó hatással van rá a dolog.

Horváth Gréta életmódváltásban van jelenleg, amiről az Instagramon párszor már megemlékezett. Most arról írt, két hét után mik a tapasztalatai az ügyben. Tíz edzésen van túl:

Nagyon jól érzem magam edzés után, olyan “nabaszkidemenővagyok” érzésem van, hogy kibírtam és megcsináltam. Ha nem lenne az edzőm akkor egész más lenne a helyzet mert azért ő facsar szépen. Ott áll mellettem és nem enged a nyavajgásomnak. Ma önszorgalmi edzés lesz részemről, ami azt jelenti, hogy futópadon leszek 6-os emelkedővel 6,5 sebességgel. Ez olyan gyors tempós séta, ami egy plusz lépés hiányában, majdnem futás lenne. Kb. 10 perc után szakad rólam a víz.

Mint írja, több az energiája és még csipkés fehérneműt is vett magának:

Jobb a kedvem, fürgébb vagyok, rendszeresen tudok wc-re menni, nem puffadok. Mivel ez egy lelki folyamat is ezért elkezdtem a ruha alatt is csinosabb lenni. Vettem csipkés fehérneműt magamnak. Nem nagyon szoktam ilyenekre költeni, nem nagyon foglalkoztam ezzel. Nyilván a változás nem akkora, hogy eldobjam az agyam de az biztos, hogy az arcomon látszik ez az egész és a bőröm az valami csoda lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2020, időpont: 12:04 (PST időzóna szerint)

Tudjátok, ő és férje nyerték meg az Ázsia Expressz 2-t:

Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta és Meggyes Dávid nyert
Véget ért az Ázsia expressz második szériája.

Kiemelt kép: Instagram.com/horvath_greta_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik