Szórakozás

Soma Mamagésának a párkapcsolatban nem számít az elhízás, de ő kevésbé kívánná a férjét plusz 15 kilóval

A Mokka műsorvezetői „kommentekben”, „cikkekben” olvasták, hogy Pierce Brosnan felesége, Keely Shаye Smith nem mutat jól az egykori 007-es mellett. Ki is kérték Soma Mamagésa segítségét a párkapcsolati elhízást tekintve.

Eléggé érdekes témát feszegettek a Mokka legutóbbi adásában, merthogy Mádai Vivien úgy konferálta fel a beszélgetést, hogy a 66 éves Pierce Brosnan rajongói vitatják, hogy a színész továbbra is vonzódik 56 éves feleségéhez, mert az egykori Bondhoz „más testalkatú nő illene”.

Tehát:

25 éve házasok, a Golden Globe-gálára is együtt mentek. – Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Egy pszichológust és Soma Mamagésát is segítségül hívták, hogy együtt válaszoljanak arra a kérdésre:

hogyan hatnak a plusz kilók a párkapcsolatra?

Soma nem vette észre, hogy férjét megváltoztatta volna az, hogy ő felszedett 15 kilót az elmúlt harminc évükben:

Mind a mai napig imádja az alkatomat. Semmiben nem látom sem a vágya, sem szeretete, sem a libidója csökkenését.

Viszont őt zavarná, ha a férje meghízna:

Nem engedném neki. Én kifejezetten szeretem a vékony férfiakat és ő is nagyon igényes magára. Ha 15 kilót felszedne, szerintem nem kívánnám annyira, mint most. Nekem nagyon guszta, ha meglátom. Ugyanúgy szeretném, de vonzóbbnak, szexibbnek találom így, és ő is szereti, ha mindennap sportolok

– mesélte, majd Mádai ismét belengette, hogy „a média mélységesen elítéli, hogy Keely Shаye Smith mennyire elhagyta magát”.

Ez a hölgy nagyon vékony volt, mikor megismerkedtek Brosnannel, merthogy én visszanéztem régi képeket, és azokon a képeken gyakorlatilag 50 kiló lehetett.

Végül közösen megegyeztek abban, hogy az ilyen hírekkel csak ahhoz jutunk vissza minden alkalommal, hogy az emberek nem lesznek elégedettek a külsejükkel.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik