Szórakozás

Hargitai Bea szerint Radics Gigi nem gyalázta meg a Himnuszt, de lakodalmas volt

Szerinte rendben volt, de neki nem tetszett.

A #Bockor legutóbbi adásában szóba került Radics Gigi nagy port kavart Himnusz éneklése, sok kritika érte ugyanis a népies díszítéseket, amiket belerakott az előadásába.

Radics Gigi a Himnusz-éneklésről: Dallamban hagytam néhány apró, népies díszítést, ettől énekli Radics Gigi és nem valaki más
Az énekesnő megvédte saját verzióját, egyébként már nagyon hasonló módon elénekelte már egyszer.

Hargitai Bea a műsor vendégeként elmondta, hogy szerinte teljesen rendben volt és túl van lihegve az, hogy ez valamiféle gyalázat lenne, de neki nem tetszett.

Nekem azért nem tetszik, de ez a személyes vélemény, szerintem nem gyalázta meg a Himnuszt, gyönyörű hangja van, szerintem szép volt, de ha nekem kicsit ilyen erősebb zenét aláraksz, akkor nekem ilyen lagzi hangulata lett.

Hozzátette persze, hogy ő nem igazán ért a zenei, szimplán ízlés alapon nem tetszett, de magával az előadással nem volt igazán probléma.

Én nem értek a zenéhez, és nekem nem ez a zenei ízlésem, furcsa volt nekem ezt hallani. De én nem gondolom, hogy meggyalázta, gyönyörűen elénekelte, azért kérték meg őt, mert ő a Radics Gigi.

A teljes beszélgetést vasárnap este ATV-n a #Bockhor legújabb epizódjában lehet majd megnézni 20:25-kor.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik