Szórakozás

Kárpáti Rebeka azért ment Kongóba, mert elege lett picit magából

Elege lett a folyamatosan toppon levési kényszerből, elment egy humanitárius útra, mert szüksége volt rá, hogy másokkal foglalkozzon.

Kárpáti Rebeka a sok luxusnyaralás után meglepte nemrég a követőit azzal, hogy a Kongói Demokratikus Köztársaságba utazott humanitárius útra az Afrikáért Alapítvánnyal segíteni a helyieken, ami éles váltás volt az addigi posztjaihoz képest. A színész-műsorvezető megtanult már ennek hála például vakolni is, amikor házakat építettek a helyieknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szóval kijöttem a Kongói Demokratikus Köztársaságba egy Humanitárius túrára, az @afrikaertalapitvany csapatával. Nem gondoltam volna, hogy itt tanulok meg vakolni. Ma házépítés projekt volt , a csapat másik fele pedig ingyenes orvosi vizsgálatot tartott a helyieknek. Azt hiszem amikor az egyetemen tanultunk a kultúrsokk kifejezésről, valahogy nem jött át annyira, mint Most, Itt… A kép a Kongó folyón készült, amikor egy kis sziget-halászfaluhoz tartottunk. Mire odaértünk csak háztetőket találtunk mert az egészet ellepte az áradás. Az emberek a kis házak “padlásain” és az össze eszkábált deszkákon élnek, alszanak, kis ladikokkal közlekednek. Hihetetlen mi van itt. Mindenkinek ( főleg az Instagram társadalomnak😃) javaslom hogy jöjjön el egy ilyen útra mert 1 nap alatt megtanulod, hogy otthon semmi problémád és gondod nem lehet ahhoz képest ami itt van… Jelentkezem majd hosszasabban is csak nagyon kevés net lehetőség van. (: #kongo #humtour

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2020, időpont: 10:08 (PST időzóna szerint)

Tegnap este lehetett kérdezni tőle Insta-sztoriban, az egyik követője pedig meg is kérdezte, hogy mi motiválta ezt az egészet. Kárpáti nyíltan elmondta, hogy elege lett picit magából az Instagramján, meg az influenszer esztétikának való kényszeres megfelelésből is, ami szerinte nem adja át azt, aki ő valójában. Saját bevallása szerint is előző év végére kicsit túlszaporodtak nála a reklámposztok, úgy érezte, szüksége van, hogy végre picit másokkal foglalkozzon.

Fotók: Instagram / @rebekarpati

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik